Laadukkaat taidetarvikkeet ja kehystykset Raumalta

Rauman Askarteluohjaus Oy:n tiloissa toimiva Rauman Taide- ja raambuad kehystää kaikenlaiset taulut ammattitaidolla. Lisäksi myymme laadukkaat taidetarvikkeet taideharrastajien ja alan ammattilaisten tarpeisiin.
Pitkän kokemuksemme ansiosta löydämme juuri oikeat kehykset tauluusi sen koosta ja tyylistä riippumatta. Tilaa meiltä siisti ja tyylikäs kehystys taulullesi tai tule taidetarvikeostoksille!

Kehystykset kaikenlaisille tauluille

Rauman Taide- ja raambuad hoitaa taulujen kehystykset huolellisesti ja tarkasti. Oikean kehyksen avulla tärkeä taulusi saa ansaitsemansa huomion.

Valitaan yhdessä esimerkiksi maalauksellesi tai valokuvallesi kehykset, jotka istuvat taulun kokoon ja tyyliin. Oli teos sitten suuri tai pieni, itse tehty tai jonkun muun luomus, me annamme taululle uuden elämän sen henkeen istuvien kehysten avulla.

Leikkaamme tauluille myös paspartuurit, eli kehyspahvit. Luota asiantuntemukseemme ja piipahda tiloissamme Raumalla. Voit tutustua rauhassa kehysvalikoimaan asiantuntevalla opastuksellamme!

Taiteilijatarvikkeet harrastajille ja ammattilaisille

Löydät myymälästämme kattavan valikoiman laadukkaita taidetarvikkeita, -materiaaleja ja -välineitä sekä taideharrastajien että alan ammattilaisten kaikenlaisiin tarpeisiin.

Kattavasta valikoimastamme löydät muun muassa:

  • öljy- ja akryylimaalit
  • akvarellitarvikkeet
  • siveltimet ja muut maalaustarvikkeet
  • maalauspohjat
  • maalauspohjien tarvikkeet, kuten kiilapuut ja kankaat.

Tarvitsetko muita taidetarvikkeita? Ota meihin yhteyttä ja kerro, mitä etsit. Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman kattavasti.

Tutustu myymäläämme!

Rauman Taide- ja raambuad tarjoaa monipuoliset taidealan palvelut Raumalla. Saat myymälästämme taidetarvikkeet ja -materiaalit laidasta laittaa, ja hoidamme lisäksi erilaisia kehystystöitä tilauksesta.

Rauman Askarteluohjaus Oy:n tiloista voit ostaa lisäksi monipuoliset askartelutarvikkeet. Tiloissa järjestetään myös monipuolisia askartelukursseja ja muita aktiviteetteja. 

Jos etsit tasokkaita taidetarvikkeita Raumalta, ota meihin yhteyttä tai tule tutustumaan tunnelmallisiin tiloihimme osoitteessa Valtakatu 9-11.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi